¿Vols participar i crear un espectacle nou?

25 de febrer del 2011

30 ANYS


El passat maig feia 30 anys que vàrem començar un projecte que ens ha portat fins l’actualitat. Aquest temps ha estat un gran període, molt bonic, molt enriquidor i molt important a les nostres vides, però sobretot ens ha fet créixer com artistes, com Artristras i com a persones.

El projecte ha anat creixent amb molta gent i al llarg dels anys han passat molts actors, actrius, músics, manipuladors, ballarines i tècnics, que han fet que la companyia fos cada dia una mica més gran i més especial.

Aquest trajecte hi ha hagut moments fantàstics, durs, emocionants, transcendents i també difícils, però sempre ha estat un camí apassionant i sobretot ha estat el camí de la nostra vida.

Amb els nostres espectacles hem viatjat per països meravellosos, a cada lloc hem viscut grans experiències artístiques, humanes i ha estat un plaer conèixer la seva gent i la seva cultura.

Aquests temps també ens han deixat persones molt importants que sempre estaran amb nosaltres i sempre sorgiran en el moment més especial de cada espectacle.

Però aquest viatge prossegueix, continua amb més força i amb més ganes de crear nous projectes, amb noves persones, perquè ens agrada aquest món i ens agrada el que fem: la música, la poesia visual, els carrers vius i plens de teatre!

Gràcies a cada persona que ha fet créixer Artristras, gràcies a cada artista, gràcies a cada tècnic, gràcies a cada organitzador, gràcies a cada amic, gràcies a cada persona que ha confiat amb nosaltres i sobretot gràcies al públic!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

agenda